Het New Look by nature team

Al onze hairstylisten zijn individuen die een passie voor haar hebben. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme. Door middel van trainingen en cursussen zorgen wij ervoor dat we altijd up to date zijn met de laatste knip en kleurtechnieken. Het team straalt gezelligheid, creativiteit, vakmanschap en verbondenheid uit, bij New Look by nature is het de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt.

Wij zullen er alles aan doen om uw ervaring bij ons in de salon tot een ware belevenis te maken.

Marja

Eigenaresse van New look
Curlsys® krullenknipsysteem en Oliebe plantenkleuring specialist. 

Mensen mooi maken en weer zelfvertrouwen geven. Al 30 jaar doet ze niets liever. 

Werken met puur natuurlijke producten en op die manier een schone werkomgeving voor medewerkers en klant te creëren, met oog voor gezondheid en het milieu. Een verlangen die waarheid is geworden door het openen van de eerste natuurkapsalon van Emmen en omstreken.

Voor de kunst van de plantenkleuring ging Marja in de leer bij Marike Cazemier van salon “Haarzuiver” in Den Haag. Deze specialist bracht haar de fijne kneepjes van de planten kleuring bij.

  

Eline

Bij Eline kunt u zich met een gerust hart ontspannen in de stoel. Zij is een echte kleurspecialist en verstaat het vak als geen ander. Maar ook heren en dames knippen is haar meer dan toevertrouwt. Een jonge frisse wind die nog lang niet uitgeleerd is en erg leergierig is naar alles wat met natuurlijke haarverzorging te maken heeft. U bent in goede handen bij deze topstylist

Patricia

Hairstylist Patricia verstaat als geen andere de fijne kneepjes van het kappersvak. 

Zij heeft een nauwkeurig oog voor detail. Kleuren en knippen dat is haar na 25 jaar ervaring  meer dan toevertrouwt.

Creatief als ze is weet ze van ieder kapsel een waar kunstwerk te maken. Voel je welkom in de stoel bij deze top kapster.

Wil jij je haar geknipt hebben volgens het revolutionaire curlsys knipsysteem dan moet je beslist eens een afspraak maken bij dit multitalent.

Claudia

Voor Claudia kent het kappersvak geen geheimen meer. Ruim 15 jaar werkt zij met veel aandacht en liefde in het vak.

In creatief kleuren is zij een echte kei. Ook opsteken en knippen beheerst zij als geen ander.

Je haar is in goede en vertrouwde handen bij deze creatieve duizendpoot

New Look by Nature zoekt kapper!

Ben jij een creatieve allround hairstylist? Vind jij gastvrijheid super belangrijk? Wil je graag werken in een groen en uniek concept? 

Dan zoeken we jou als collega om ons gezellige team te versterken in onze sfeervolle kapsalon aan de rand van het centrum van Emmen. Lijkt het jou fantastisch om te werken in een gezonde werkomgeving vrij van  schadelijk chemicaliën, in een uniek kappersconcept. Dan maken we graag kennis met je.

 Solliciteren kun je doen door je CV met recente foto te mailen naar info@kapsalonnewlook.nl

Wilt u verzekerd zijn van een afspraak? 
Boek dan direct via onze online boekservice of app

 

Openingstijden

Maandag
gesloten

Dinsdag 

09:00 tot 20:00

Woensdag t/m Vrijdag

09:00 tot 17:30


Zaterdag
08:30 van tot 13:30

 

 

 

Afspraak maken?

Dan kunt u het beste van te voren boeken. Maak direct een afspraak via onze online boekservice of app. Of bel met 0591 619889.


Bereikbaarheid

New Look by nature is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de deur zijn parkeerplaatsen. En lopend vanaf het treinstation bent u in 5 minuten bij onze kapsalon.

 


New Look by nature
Weerdingerstraat 3|7815 SB Emmen | 0591-619889 | info@kapsalonnewlook.nl