Het New Look by nature team

Al onze hairstylisten zijn individuen die een passie voor haar hebben. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme. Door middel van trainingen en cursussen zorgen wij ervoor dat we altijd up to date zijn met de laatste knip en kleurtechnieken. Het team straalt gezelligheid, creativiteit, vakmanschap en verbondenheid uit, bij New Look by nature is het de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt.

Wij zullen er alles aan doen om uw ervaring bij ons in de salon tot een ware belevenis te maken.

Marja 

Eigenaresse van New Look By nature.

Met haar vakkundige handen  en oog voor detail en kwaliteit zal ze je natuurlijke schoonheid nog beter tot zijn recht laten komen. Gespecialiseerd in de100% natuurlijke plantenkleuringen van Oliebe en krullen specialist volgens het revolutionaire krullenknip systeem van CURLSYS®

 

 

Claudia

Bij deze kleurspecialist en haar gevoel voor stijl ben je verzekerd van een perfecte New Look. Met haar vaardige handen tovert zij je haar in elke gewenste kleur die je maar wilt.

Samara

Bij dit multitalent ben je verzekerd van een prachtig kapsel en of je nu lang of kort haar hebt, stijl of krullen zij weet van iedere haardracht iets moois te maken.

 
Marlies

Deze vaardige allround kapster draait nergens haar handen voor om. Bij haar ben je verzekerd van een fantastische New Look.

Manouk

Begonnen als leerlingkapster bij ons bedrijf, maar inmiddels gediplomeerd hairstylist. Deze vrolijke, spontane en gezellige jongedame is van alle markten thuis. 

New Look by Nature zoekt kapper!

Ben jij een creatieve allround hairstylist? Vind jij gastvrijheid super belangrijk? Wil je graag werken in een groen en uniek concept? 

Dan zoeken we jou als collega om ons gezellige team te versterken in onze sfeervolle kapsalon aan de rand van het centrum van Emmen. Lijkt het jou fantastisch om te werken in een gezonde werkomgeving vrij van schadelijk chemicaliën, in een uniek kappersconcept. Dan maken we graag kennis met je.

 Solliciteren kun je doen door je CV met recente foto te mailen naar info@kapsalonnewlook.nl

Wilt u verzekerd zijn van een afspraak? 
Boek dan direct via onze online boekservice of app

 

Openingstijden

Maandag
gesloten


Dinsdag t/m Vrijdag

08:30 tot 17:00


Zaterdag
08:30 van tot 13:30

 

 

 

Afspraak maken?

Dan kunt u het beste van te voren boeken. Maak direct een afspraak via onze online boekservice of app. Of bel met 0591 619889.


Bereikbaarheid

New Look by nature is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de deur zijn parkeerplaatsen. En lopend vanaf het treinstation bent u in 5 minuten bij onze kapsalon.

 


New Look by nature
Weerdingerstraat 3|7815 SB Emmen | 0591-619889 | info@kapsalonnewlook.nl