Het New Look by nature team

Al onze hairstylisten zijn individuen die een passie voor haar hebben. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme. Door middel van trainingen en cursussen zorgen wij ervoor dat we altijd up to date zijn met de laatste knip en kleurtechnieken. Het team straalt gezelligheid, creativiteit, vakmanschap en verbondenheid uit, bij New Look by nature is het de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt.

Wij zullen er alles aan doen om uw ervaring bij ons in de salon tot een ware belevenis te maken.

Marja

Eigenaresse van New look

Mensen mooi maken en weer zelfvertrouwen geven. Al jaren doet ze niets liever. Een mooie uitdaging deed zich voor om na 28 jaar werkzaam geweest te zijn bij New Look het haar eigen salon te kunnen maken.

Werken met puur natuurlijke producten en op die manier een schone werkomgeving voor medewerkers en klant te creëren, met oog voor het milieu. Een verlangen die waarheid is geworden door het openen van de eerste natuurkapsalon van Emmen en omstreken.

Voor de kunst van de plantenkleuring ging Marja in de leer bij Marike Cazemier van salon “Haarzuiver” in Den Haag. Deze specialist bracht haar de fijne kneepjes van de planten kleuring bij.

Marjon

Marjon is de krullenspecialist binnen ons team.

Wil jij je haar geknipt volgens de revolutionaire curlsys-kniptechniek? Dan moet je beslist eens een afspraak maken bij dit multi talent.

Na 22 jaar ervaring kent het kappersvak voor haar geen geheimen meer. Met vaardige handen zal ze ook jou haar omtoveren tot een prachtig mooi en goed verzorgd kapsel.

Patricia

 Hairstylist Patricia verstaat als geen andere de fijne kneepjes van het kappersvak. 

Zij heeft een nauwkeurig oog voor detail. Kleuren en knippen dat is haar na 23 jaar meer dan toevertrouwt.

Creatief als ze is weet ze van ieder kapsel een waar kunstwerk te maken. Voel je welkom in de stoel bij deze top kapster.

 

Lonneke

Lonneke is ons 2e jaars junior stylist. Creativiteit bezit ze al van kleins af aan.

Ze heeft gekozen voor het kappersvak omdat ze het fijn vindt om persoonlijke aandacht en creativiteit te kunnen combineren in de salon.

Ze houdt ervan om met mensen om te gaan en verheugt zich erop om u straks te mogen begroeten.

Manouk

Manouk is onze 1e jaars junior stylist.

Nog in het begin van haar carrière staat ze, maar nu al super enthousiast, leergierig en creatief dat ze niet kan wachten om alle fijne kneepjes van het vak te leren.

Ze is graag met mensen in gesprek en vind het fijn om mensen mooi te gaan maken.

Wilt u verzekerd zijn van een afspraak? 
Boek dan direct via onze online boekservice of app

Openingstijden

Maandag
gesloten


Dinsdag
08:30 tot 21:00


Woensdag t/m Vrijdag
08:30 tot 17:30


Zaterdag
08:30 van tot 13:30

 

Afspraak maken?

Dan kunt u het beste van te voren boeken. Maak direct een afspraak via onze online boekservice of app. Of bel met 0591 619889.


Bereikbaarheid

New Look by nature is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de deur zijn parkeerplaatsen. En lopend vanaf het treinstation bent u in 5 minuten bij onze kapsalon.


New Look by nature
Weerdingerstraat 3|7815 SB Emmen | 0591-619889 | info@kapsalonnewlook.nl