Maak direct een afspraak via onze online boekservice

Maak direct een afspraak via onze
online boekservice
Zet de tijd even stil,
laat je door de natuur verwennen!

Sinds 2018 bestaat dé natuur kapsalon van Emmen en omstreken, waar de zorg voor uw haar die van vele kappers overtreft. Een ware Head Spa is onze kapsalon waar mensen van heinde en verre naar toe komen om hun haren te laten knippen, kleuren en om hoofdhuid problemen aan te pakken. Persoonlijke aandacht betekend voor ons dat we de tijd nemen voor advies geven, problemen oplossen door naar u te luisteren. Onze specialiteiten zijn de haarkleuringen met 100% natuurlijke producten van Oliebe, de gepatenteerde curlsys®  krullen kniptechniek en onze inmiddels welbekende hoofdhuid massages en holistische hoofdhuid behandelingen. Mijn naam is Marja Rouwenhorst en tevens de oprichtster van deze duurzame kapsalon in Emmen. Mijn voornaamste doel is om consumenten bewust te maken van het feit dat chemische producten slecht zijn voor haar, gezondheid en milieu. Chemische kleuren is iets van vroeger en wij gebruiken dan ook alleen producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Producten met biodynamische, biologische en fairtrade ingrediënten. Wij van Team New Look By nature proberen dan ook het gebruik van duurzame haarverzorging te stimuleren. We hebben zelfs een heus refill station waar mensen hun shampoo, conditioner en haarlak kunnen laten bijvullen. Hoe gaaf is dat?

Als vanzelfsprekend verbinden wij dit alles met de nieuwste kleur- en kniptechnieken. Dat alles in een moderne en met zorg ingerichte kapsalon. Wij heten u van harte welkom in onze mooie salon aan de rand van het Centrum van Emmen. U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Rust en ontspanning

In onze kapsalon houden we het bewust rustig, zodat de tijd die u bij ons door brengt ook echt tijd voor uzelf is. Heerlijk geurende aroma’s van essentiële oliën en een zacht rustgevend muziekje zorgen voor een ontspannen sfeer.

Persoonlijke aanpak en profesioneel advies

Bij New Look by nature kiezen we bewust voor een persoonlijke aanpak en zullen ruim de tijd voor u nemen. We luisteren aandachtig naar uw wensen. We geven professioneel advies over onze kleuringen en over het juiste kapsel dat bij u past. 

 

Openingstijden

Maandag
gesloten


Dinsdag t/m Vrijdag

08:30 tot 17:00


Zaterdag
08:30 van tot 13:30

 

 

 

Afspraak maken?

Dan kunt u het beste van te voren boeken. Maak direct een afspraak via onze online boekservice of app. Of bel met 0591 619889.


Bereikbaarheid

New Look by nature is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de deur zijn parkeerplaatsen. En lopend vanaf het treinstation bent u in 5 minuten bij onze kapsalon.

 

Prijslijst New Look by nature

Wassen Knippen dames Knippendames € 33,50 advies/knippen/drogen

Knippen uitgebreid € 43,00 advies/wassen/knippen/drogen

Curlsys krullenknippen v.a.€ 89.00 advies/wassen/knippen/föhnen *Prijzen zijn incl.föhnen en stylingsproducten.

Knippen heren Knippen  €30,50 advies/knippen/drogen

Knippen uitgebreid €39,50 advies/wassen/knippen/stylen

Tondeuse coupe € 17,50 advies/ Volledige tondeuse coupe *Prijzen zijn incl. föhnen en stylingsproducten.

Kleuren Uitgroei behandeling v.a. € 62,00

Uitgroei, lengtes en punten v.a. €106.00

Highlights inkammen v.a € 41,30

Full Head folies v.a. € 106,00 *Prijzen worden bepaald op basis van het advies en zijn inclusief een verzorgend haarmasker, föhnen en stylingsproducten.

Oliebe 100% natuurlijke plantenkleuring 

Kort haar v.a € 75,20

Halflang haar v.a € 89,10

Lang haar v.a € 100,45 *De hoeveelheid plantenkleuring wordt bepaald door de lengte en dikte van je haar.

Wilt u verzekerd zijn van een afspraak?

Boek dan direct via onze online boekservice of app

“Rust en ontspanning”


Tijdens uw behandeling kunt u genieten van een goed en verantwoord kopje koffie, heerlijke kruidenthee en een inspirerend magazine. U wordt tijdens het wassen getrakteerd op een ontspannen hoofdmassage. Zo zult u niet alleen mooi maar ook volledig ontspannen weer naar buiten gaan.

Onze product keuze 

New Look By nature heeft er bewust voor gekozen om uw haar alleen met de allerbeste producten te verzorgen en te behandelen. Producten die ook nog eens gunstig zijn voor mens en milieu.

New Look by nature
  Weerdingerstraat 3 | 7815 SB Emmen | 0591-619889 | info@kapsalonnewlook.nl